Bewertungen von Spar City Lubeckplein Zwolle

Neue Beurteilungen

5.0
Tanja Elzen
12 September 2022

heerlijke sandwich

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tanja Elzen
8 September 2022

de kwaliteit is goed, maar erg weinig. Zou liever iets meer betalen en grotere portie willen. Normaal gesproken is het groter volgens de collega's.

Carmen
1 September 2022

Heerlijke goedgevulde salade! Dankjewel!

Eva
23 August 2022

Heerlijke, verse salade

Anneke
19 August 2022

Ik vond de truffelmayonaise wat minimaal.

Anneke
16 August 2022

Broodje gezond zonder ham gevraagd en was prima in orde.

Carmen
11 August 2022

De salade vond ik vrij karig, weinig kip, ei of overige ingrediënten in de salade. Ten opzichte van afgelopen maandag was de verhouding echt een stuk minder helaas.

Marianne Edelaar
9 August 2022
Eva de Olde
9 August 2022

Top dat ik een alternatieve salade kreeg omdat de bestelde niet gemaakt kon worden. De naam van een collega stond op de bon, dus dat was even zoeken

Carmen Smid
8 August 2022
D van Spijker
7 August 2022

Compliment voor de bezorger de ontbijtbox zat er niet bij heeft hem netjes nabezorgd en zijn excuses aangeboden voor de late bezorging mag dit compliment wel aan deze bezorger doorgeven

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Tc
25 Mai 2022

De panini was koud, zak compleet gescheurd waardoor de broodjes, drinken etc min of meer los werden gegeven. Bezorgtijden was bijna 1,5 uur.

-
13 Mai 2022

Was weer erg lekker, heerlijke lunch gehad op het werk! :)

Franky
31 MĂ€rz 2022

Orders kloppen altijd, bezorging is snel en een goede prijs/kwaliteit!

Rowy
15 Februar 2022

Lekkere broodjes en snel bezorgd. We gaan zeker nog vaker bestellen

karel
20 Dezember 2021

had vooruitbesteld voor over een week en werd precies optijd bezorgd

Karin
10 November 2021

Snellere service dan verwacht, dat is erg prettig. Een Sandwich Oude Kaas besteld, helaas was de mosterd zo overheersend dat dit de smaak van het hele broodje aantast. De resst van de bestelling was top.

totaalBED
14 Oktober 2021

Weer top voor elkaar!

Anoniem
19 August 2021
M wildevank
25 Juni 2021
Boels
30 April 2021

Was weer heerlijk, deze keer weer genoeg saus op de broodjes , daar waren we blij mee!

R kamermans
29 April 2021
Mario
29 April 2021
Antwort von Spar City Lubeckplein

Bedankt Mario voor de beoordeling

pieter G
27 April 2021

Bedankt voor de lekker lunch!

Jan
27 April 2021

Heerlijke pizza's. perfect optijd klaar toen ik ze kwam afhalen

Antwort von Spar City Lubeckplein

Dankje Jan!

Johan
27 April 2021
Boels
15 April 2021

Top deze keer! We zullen volgende keer gebruik maken van de gratis producten die we in overleg met Marjolein hebben gekregen n.a.v. de vorige recensie.

Antwort von Spar City Lubeckplein

Helemaal goed team Boels! bedankt weer voor de bestelling!

Boels
9 April 2021

Net als de vorige keer kregen we dingen die we niet besteld hadden. (Vorige keer kreeg ik een saucijzenbroodje i.p.v. een kipsaté broodje), deze keer kregen we de verkeerde Ben & Jerry`s. Er zat ook geen zout en peper bij en het kipsaté broodje was koud. We hadden aangegeven extra saus te willen maar dit was net zo minimaal als de vorige keer.

Antwort von Spar City Lubeckplein

Wat ontzettend jammer dat de bezorging is misgegaan! Na ons telefonisch contact van vanmiddag hebben wij deze klacht naar tevredenheid op kunnen lossen.

M faassen
18 MĂ€rz 2021
Antwort von Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie.

Bart
4 Januar 2021

Lekkere broodjes en snelle bezorging

Antwort von Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Jennifer
21 Dezember 2020

Nette snelle bezorging. Lekkere broodjes, aardige bezorger ook!

Antwort von Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie en je bestelling Jennifer!

Jaimy
29 November 2020

heerlijke broodjes en lekker snel gemaakt

Antwort von Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie. Fijn dat het goed gesmaakt heeft.