AvaliaçÔes de Spar City Lubeckplein Zwolle

AvaliaçÔes recentes

5.0
K. Houweling
6 setembro 2023

De boterhammen van de sandwich waren onregelmatig Belg: in het midden eigenlijk te dik en in de 'punten' was het brood bijna droog. Niet goed als sandwich t eten; had eigenlijk op een bord gemoeten, uit elkaar gehaald en dan het beleg verdelen over de boterhammen. Maar dat is niet de opzet van een sandwich.....

K. Houweling
24 maio 2023

Het broodje met de gegrilde groente was niet lekker: de groente was te nat, waardoor het vervelend eten was. Ik kreeg er vieze handen van. Jammer! Het broodje carpaccio was wel in orde.

Houweling
27 abril 2023

De bestelde broodjes waren op tijd klaar en smaakten heerlijk.

A Broeksma
10 março 2023

Heerlijk van smaak.

Marjan
21 fevereiro 2023

Ik bestel altijd hetzelfde broodje: Broodje gezond met kip. Ik kies altijd voor hetzelfde broodje: witte chiabatta. Ik krijg nooit het door mij bestelde broodje. Zo bizar! Gister was het stokbrood, vorige week stokbrood meergranen, de week ervoor ook. Alles behalve chiabatta. Het broodje qua beleg is heel lekker. Als ik nou ook nog het door mij bestelde broodje krijg, wordt de score 5 sterren.

Iris
19 janeiro 2023
Sunanda Eckardt
6 dezembro 2022

Wrap met gerookte zalm was te gebruiken tot 05-12-2022.

Eline
22 novembro 2022
Tanja Elzen
10 novembro 2022

beetje smakeloos

Linda Pijpers
26 outubro 2022

Top weer!

Jaset
19 outubro 2022

Alles top voor elkaar en super lekker en niet duur.

Anneke
14 outubro 2022

Heerlijk

Linda Pijpers
12 outubro 2022

Altijd lekker, maar helaas de Chocomelk vergeten, deze hebben we tot op heden nog niet ontvangen, misschien volgende week?

Tanja Elzen
11 outubro 2022

De salade carpaccio is klein en niet vullend. Ik betaal graag wat meer voor iets meer inhoud.

M.Knol
6 outubro 2022

Het bestellen gaat redelijk gemakkelijk. Vreemd dat ik niet voor de volgende dag kan bestellen. Dat kun je bij het afhalen niet instellen. Maar ik had het als opmerking opgenomen en dat hebben de medewerkers goed uitgevoerd. Ook goed: ik kon het niet op tijd ophalen en toen werd attent nagebeld.

Boels BV
28 setembro 2022

Pizza was koud en knoflooksaus was er niet bijgeleverd. Verder was de rest van de bestelling helemaal goed.

Tanja Elzen
12 setembro 2022

heerlijke sandwich

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Tanja Elzen
8 setembro 2022

de kwaliteit is goed, maar erg weinig. Zou liever iets meer betalen en grotere portie willen. Normaal gesproken is het groter volgens de collega's.

Carmen
1 setembro 2022

Heerlijke goedgevulde salade! Dankjewel!

Eva
23 agosto 2022

Heerlijke, verse salade

Anneke
19 agosto 2022

Ik vond de truffelmayonaise wat minimaal.

Anneke
16 agosto 2022

Broodje gezond zonder ham gevraagd en was prima in orde.

Carmen
11 agosto 2022

De salade vond ik vrij karig, weinig kip, ei of overige ingrediënten in de salade. Ten opzichte van afgelopen maandag was de verhouding echt een stuk minder helaas.

Marianne Edelaar
9 agosto 2022
Eva de Olde
9 agosto 2022

Top dat ik een alternatieve salade kreeg omdat de bestelde niet gemaakt kon worden. De naam van een collega stond op de bon, dus dat was even zoeken

Carmen Smid
8 agosto 2022
D van Spijker
7 agosto 2022

Compliment voor de bezorger de ontbijtbox zat er niet bij heeft hem netjes nabezorgd en zijn excuses aangeboden voor de late bezorging mag dit compliment wel aan deze bezorger doorgeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Tc
25 maio 2022

De panini was koud, zak compleet gescheurd waardoor de broodjes, drinken etc min of meer los werden gegeven. Bezorgtijden was bijna 1,5 uur.

-
13 maio 2022

Was weer erg lekker, heerlijke lunch gehad op het werk! :)

Franky
31 março 2022

Orders kloppen altijd, bezorging is snel en een goede prijs/kwaliteit!

Rowy
15 fevereiro 2022

Lekkere broodjes en snel bezorgd. We gaan zeker nog vaker bestellen

karel
20 dezembro 2021

had vooruitbesteld voor over een week en werd precies optijd bezorgd

Karin
10 novembro 2021

Snellere service dan verwacht, dat is erg prettig. Een Sandwich Oude Kaas besteld, helaas was de mosterd zo overheersend dat dit de smaak van het hele broodje aantast. De resst van de bestelling was top.

totaalBED
14 outubro 2021

Weer top voor elkaar!

Anoniem
19 agosto 2021
M wildevank
25 junho 2021
Boels
30 abril 2021

Was weer heerlijk, deze keer weer genoeg saus op de broodjes , daar waren we blij mee!

R kamermans
29 abril 2021
Mario
29 abril 2021
Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt Mario voor de beoordeling

pieter G
27 abril 2021

Bedankt voor de lekker lunch!

Jan
27 abril 2021

Heerlijke pizza's. perfect optijd klaar toen ik ze kwam afhalen

Reacção a Spar City Lubeckplein

Dankje Jan!

Johan
27 abril 2021
Boels
15 abril 2021

Top deze keer! We zullen volgende keer gebruik maken van de gratis producten die we in overleg met Marjolein hebben gekregen n.a.v. de vorige recensie.

Reacção a Spar City Lubeckplein

Helemaal goed team Boels! bedankt weer voor de bestelling!

Boels
9 abril 2021

Net als de vorige keer kregen we dingen die we niet besteld hadden. (Vorige keer kreeg ik een saucijzenbroodje i.p.v. een kipsaté broodje), deze keer kregen we de verkeerde Ben & Jerry`s. Er zat ook geen zout en peper bij en het kipsaté broodje was koud. We hadden aangegeven extra saus te willen maar dit was net zo minimaal als de vorige keer.

Reacção a Spar City Lubeckplein

Wat ontzettend jammer dat de bezorging is misgegaan! Na ons telefonisch contact van vanmiddag hebben wij deze klacht naar tevredenheid op kunnen lossen.

M faassen
18 março 2021
Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie.

Bart
4 janeiro 2021

Lekkere broodjes en snelle bezorging

Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Jennifer
21 dezembro 2020

Nette snelle bezorging. Lekkere broodjes, aardige bezorger ook!

Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie en je bestelling Jennifer!

Jaimy
29 novembro 2020

heerlijke broodjes en lekker snel gemaakt

Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie. Fijn dat het goed gesmaakt heeft.