AvaliaçÔes de Spar City Lubeckplein Zwolle

AvaliaçÔes recentes

5.0
Tanja Elzen
12 setembro 2022

heerlijke sandwich

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Tanja Elzen
8 setembro 2022

de kwaliteit is goed, maar erg weinig. Zou liever iets meer betalen en grotere portie willen. Normaal gesproken is het groter volgens de collega's.

Carmen
1 setembro 2022

Heerlijke goedgevulde salade! Dankjewel!

Eva
23 agosto 2022

Heerlijke, verse salade

Anneke
19 agosto 2022

Ik vond de truffelmayonaise wat minimaal.

Anneke
16 agosto 2022

Broodje gezond zonder ham gevraagd en was prima in orde.

Carmen
11 agosto 2022

De salade vond ik vrij karig, weinig kip, ei of overige ingrediënten in de salade. Ten opzichte van afgelopen maandag was de verhouding echt een stuk minder helaas.

Marianne Edelaar
9 agosto 2022
Eva de Olde
9 agosto 2022

Top dat ik een alternatieve salade kreeg omdat de bestelde niet gemaakt kon worden. De naam van een collega stond op de bon, dus dat was even zoeken

Carmen Smid
8 agosto 2022
D van Spijker
7 agosto 2022

Compliment voor de bezorger de ontbijtbox zat er niet bij heeft hem netjes nabezorgd en zijn excuses aangeboden voor de late bezorging mag dit compliment wel aan deze bezorger doorgeven

Esta encomenda foi efetuada num domingo. Os prazos de entrega sĂŁo geralmente mais longos aos domingos.

Tc
25 maio 2022

De panini was koud, zak compleet gescheurd waardoor de broodjes, drinken etc min of meer los werden gegeven. Bezorgtijden was bijna 1,5 uur.

-
13 maio 2022

Was weer erg lekker, heerlijke lunch gehad op het werk! :)

Franky
31 março 2022

Orders kloppen altijd, bezorging is snel en een goede prijs/kwaliteit!

Rowy
15 fevereiro 2022

Lekkere broodjes en snel bezorgd. We gaan zeker nog vaker bestellen

karel
20 dezembro 2021

had vooruitbesteld voor over een week en werd precies optijd bezorgd

Karin
10 novembro 2021

Snellere service dan verwacht, dat is erg prettig. Een Sandwich Oude Kaas besteld, helaas was de mosterd zo overheersend dat dit de smaak van het hele broodje aantast. De resst van de bestelling was top.

totaalBED
14 outubro 2021

Weer top voor elkaar!

Anoniem
19 agosto 2021
M wildevank
25 junho 2021
Boels
30 abril 2021

Was weer heerlijk, deze keer weer genoeg saus op de broodjes , daar waren we blij mee!

R kamermans
29 abril 2021
Mario
29 abril 2021
Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt Mario voor de beoordeling

pieter G
27 abril 2021

Bedankt voor de lekker lunch!

Jan
27 abril 2021

Heerlijke pizza's. perfect optijd klaar toen ik ze kwam afhalen

Reacção a Spar City Lubeckplein

Dankje Jan!

Johan
27 abril 2021
Boels
15 abril 2021

Top deze keer! We zullen volgende keer gebruik maken van de gratis producten die we in overleg met Marjolein hebben gekregen n.a.v. de vorige recensie.

Reacção a Spar City Lubeckplein

Helemaal goed team Boels! bedankt weer voor de bestelling!

Boels
9 abril 2021

Net als de vorige keer kregen we dingen die we niet besteld hadden. (Vorige keer kreeg ik een saucijzenbroodje i.p.v. een kipsaté broodje), deze keer kregen we de verkeerde Ben & Jerry`s. Er zat ook geen zout en peper bij en het kipsaté broodje was koud. We hadden aangegeven extra saus te willen maar dit was net zo minimaal als de vorige keer.

Reacção a Spar City Lubeckplein

Wat ontzettend jammer dat de bezorging is misgegaan! Na ons telefonisch contact van vanmiddag hebben wij deze klacht naar tevredenheid op kunnen lossen.

M faassen
18 março 2021
Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie.

Bart
4 janeiro 2021

Lekkere broodjes en snelle bezorging

Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie. Fijn om te horen dat alles naar wens was.

Jennifer
21 dezembro 2020

Nette snelle bezorging. Lekkere broodjes, aardige bezorger ook!

Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie en je bestelling Jennifer!

Jaimy
29 novembro 2020

heerlijke broodjes en lekker snel gemaakt

Reacção a Spar City Lubeckplein

Bedankt voor je reactie. Fijn dat het goed gesmaakt heeft.